72 tunnin liikennehaaste


MILLAISTA ON TULEVAISUUDEN KAUPUNKIELÄMÄ JOENSUUSSA?

72 tunnin liikennehaaste on Itä-Suomen yliopiston ja Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijoille tarkoitettu kilpailu. 72 tunnin liikennehaasteen tavoitteena on löytää monialaisia, innovatiivisia ja käyttäjälähtöisiä ratkaisuja Joensuun houkuttelevan kaupunkielämän ja kestävän liikkumisen näkökulmista.

72 tunnin liikennehaasteen voittajajoukkue pääsee palkinnoksi Liveable City –matkalle Kööpenhaminaan. Liikennehaasteeseen osallistumisesta on mahdollista saada myös opintopisteitä.

Vuoden 2022 liikennehaasteen voitti joukkue Karelian Kauhu!

Company Logos


Image

Milloin?

Liikennehaaste järjestetään Joensuussa 25.-28.10.2022, ja sen kesto on nimensä mukaisesti 72 tuntia. Oppilaitosten lisäksi kilpailun toteuttajina ovat Joensuun kaupunki, Väylävirasto sekä Ramboll Finland Oy.

Image

Aikaisemmat Liikennehaasteet

Viime vuonna Vaasassa järjestettyyn liikennehaasteeseen voit käydä tutustumassa täällä tai Twitteristä #72tuntia.

Image

Turvallisuus

Liikennehaasteen järjestelyissä huomioidaan ajankohtainen koronavirustilanne, hyödyntäen etäosallistumisen tapoja mikäli lähitoteutus ei ole mahdollinen. Palkintomatka toteutetaan koronavirustilanteen salliessa. Mikäli matkustaminen ei ole mahdollista, voittajajoukkueen jäsenet palkitaan suunnitellun palkintomatkan arvoa vastaavalla palkinnolla.