english

Etusivu

Taustat ja tavoitteet

Projektin osapuolet

Projektin pilotit

Verkostoituminen

Yhteystiedot


Uutiset

Projektin dokumentit

Galleria
UPACMIC - LIFE12 ENV/FI/000592


Verkostoituminen

KAIVASU -hanke

KAIVASU-hankkeessa selvitetään Nivalassa sijaitsevan Hituran suljettavan kaivosalueen mahdollisuuksia uusien toimintojen alustana. Lue lisää täältä.

UUMA4 ohjelma

UUMA4 ohjelman (UUSIOMATERIAALIT MAARAKENTAMISESSA 2021-2023) tavoitteena on jatkaa UUMA2:n ja UUMA3:n tavoitteiden toteuttamista siten, että uusiomaarakentamisesta tulisi kiertotaloutta edistävä toimintatapa, joka olisi tasavertainen luonnonkiviainesten käytön kanssa. Näillä toimenpiteillä on mahdollista saavuttaa merkittäviä teknisiä, taloudellisia ja ympäristöllisiä hyötyjä. Lue lisää täältä.

LeKaT-hanke

Lennokit kaivosvalvonnan tukena -hankkeessa kehitetään drone-menetelmiä ensisijaisesti kaivosvalvonnan tueksi. Lue lisää täältä.

Feasib Analytics

Feasib Analytics on Nivalassa toimiva laboratorio, joka on tutkinut mm. Hituran kaivoksen materiaaleja. Feasib Analytics jatkaa UPACMIC hankkeessa toteutettujen reaktiivisten rakenteiden seurantaa kesästä 2022 alkaen. Yrityksen sivuille pääset tästä.

Circwaste

Circwaste on EU LIFE IP -hanke, joka edistää tehokasta materiaalivirtojen käyttöä, jätteen synnyn ehkäisyä ja resurssien hallinnan konsepteja. Tavoitteena on toteuttaa valtakunnallista jätesuunnitelmaa (VALTSU) ja luotsata Suomea kohti kiertotaloutta. Lue lisää täältä.

HUESKER Synthetic GmbH

HUESKER-konserni on yksi maailman johtavista geosynteettisten, maatalous- ja teollisuustekstiilien valmistajista. Hueskerin Tektoseal-reaktiivista mattoa käytettiin UPACMIC hankkeen reaktiivisen rakenteen pilotoinnissa. Yrityksen sivuille pääset tästä.

 

Copyright Ramboll Finland Oy 2022